Nejnovější recenze ze sekce Koupelnový nábytek
snadná montáž, hezká
- žádné
- obchod má zajímavé reklamační řády!!
Po koupení této skřínky z UA a jsou to všechny výrobky se mi po měsíci používání začal odlepovat roh-reklamace neuznána protože!!!!!! je tam kde může!!!! přijít do styku s vodou a vlhkem!!!!
ÚŽASNÉ!!
Takže si jí dejte do verandy!!
Uchycení na 8 hmožděnky takže to za chvíli vypadne ze stěny protože je to těžké!
Tyto výrobky jsou nekvalitní jelikož jsem jich bohužel koupil více a jsou to šunty za zlodějské peníze! Takže bacha!! a nenechte se zmást vynikajícími recenzemi tohoto prodejce!!
Asi si je píše sám!!
Umyvadlo se škrábe aniž by ho někdo poškrábal a drží na skřínce silou vůle není nijak uchyceno tak si ho klidně někdo může odnést!!Bohužel jsem se nechal nachytak touto firmou!!
Takže bacha!
- Je to dobrý kvalitní výrobek.
- Žádný.
Obyčejná skříňka z úplně obyčejných materiálů. V balení vše co tam má být.
Čas ukáže.
Za tu cenu, spokojen. V téměř stejné cenové relaci plastové skříňky sh..t!!
- je levný
- nekvalitní
- je levný
- nekvalitní
špatná kvalita
V koupelně vypadá moc hezky, poměrně skladná skříňka
dostačující odkládací plocha, háčky na ručníky z vnější strany fajn.
- Smontováno
- Pěkný design
- Dobrá cena
Do malé koupelny super.
Multi Skříňka s umyvadlem Simple 55 cm, bílá SIMPLE55WH
Přidáno: 4. června 2024
(naposledy upraveno 4. června 2024)
Zakoupeno v SIKO KOUPELNY a.s.
Do malé koupelny je velice vhodná.
- šikovná velká skříň do koupelny
- praktická skříňka nad pračku
- pevná
- levnější zpracování
- výrobek byl na jedné strany ťuklé
Do naší malé koupelny ideální tato malá skříňka.
Spokojenost.
vyhovuje
Velmi praktický
- Skříňka se nechá jednoduše složit, vše perfektně pasuje.
- Škoda že bočnice byla v místě vrtaných otvorů pro regál prasklá. Zboží bylo perfektně zabalené, obal nepoškozen. Myslím že zklamala výstupní kontrola.
- Prasklá bočnice skříňky.
Šuplíky přesahovaly přes kohouty rozvodu vody,musely jsme je seříznout a odstranit zadní výstuž kvůli odpadu.
- zajímavá cena
V popisu výrobku je barva chromová. Jedná se ale o nerez! Provedení odpovídá ceně.