Nejnovější recenze ze sekce Koupelnový nábytek
Nádherná a kvalitní skříňka s umyvadlem,všem doporučuji
Zatím pouze složená, ale jistě dobře poslouží
dodávka odpovídala nabídce
- Stolička je super!
- Moc hezká
- Skládací
- Velmi pěkný dizajn, skříňka vypadá skutečně jako dřevěná
- Je praktická
- Nastavitelná výška polic ve skříňce
- Skříňka dorazila smontovaná
- Jednoduchá instalace
Žádné neznám
- pěkný kousek do koupelny
je to praktická pmůcka do sprchové vany,aby to neklouzalo
Všechno v pořádku.
- Kvalitní a velice potřebný výrobek, který byl po doručení a vybalení okamžitě instalován
zboží přišlo poškozené(evidentně již od prodejce),jedna police uštípnutá,nicméně si výrobek ponechávám
Pěkná skříňka, dvě skleněné poličky, LED osvětlení, dvířka se zrcadlem, zásuvka na nabíjení kartáčku apod. Jednoduché zavěšení skříňky a snadné připojení k elektrice (použil jsem WAGO svorky 221 - inline s páčkou). Dvířka se dovírají na magnetky.
Šikovný pomocník, stále uklizená koupelna
- Rychlá a jednoduchá montáž
Koupelnova skrinka splnila ocekavani. Snadne sestaveni a obrazkovy navod, skrinka pekna. Jsem spokojená.
- Velmi roztomilý organizér na kosmetiku
- Organizér využiji na kancelářské potřeby na psacím stole
- Kvalitní a pečlivě zabalení zboží
Organizér se mi velmi líbí. Má několik přihrádek a nádherný šuplíček. Nezabere mnoho místa, ale hodně se do něj vejde. V domácnosti ho lze využít na mnoho jiných věcí, nejen na kosmetiku. Může dobře posloužit například na psacím stole nebo na kuchyňské lince. Nákup tohoto zboží všem vřele doporučuji.
Jsem s kosmet.organizérem velmi spokojená,objednávala jsem dva kusy,bohužel jeden přišel bez šuplíčku což mě velmi mrzí,přesto si je nechávám
jsem spokojena i s cenou i s kvalitou děkuji a doporuřuji
Rychle sestavená. Praktická. Odpovídala mám požadavkúm, provedením a velikostí.
- malá skříňka k WC, kterou jsem potřebovala. Spokojenost
Kvalitní výrobek
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »