Nejnovější recenze ze sekce Koupelnový nábytek
Hezká polička, snížená cena odpovídá.
- Přesně vyvíjet výměně za již opotrebovaný
- Výborný vzhled
- Účelnost
Velká spokojenost, to, co jsme potřebovali .
- Pěkný vzhled
- Dobrá cena
- Naprosto nevyhovující návod k sestavení. Neoznačené jednotlivé díly. Malé písmo i obrázky.
- Spojivací prvky ve směsi v jednom pytlíku.
- Laik za těchto podmínek sestaví skřínku stěží.
Skřínka je po sestavení pěkná, slouží svému účelu. Ač jsem si doposud vše sestavoval sám, tentokrát jsem musel požádat souseda v domě, který je naštěstí zručný truhlář. Odměnu pro řemeslníka je nutno přičíst k ceně, takže cena skřínky je dobrá jen zdánlivě.
100% Spokojenost
- Dobra kvalita
- Nevim
- Splnilo ocekavani
en.casa® Koupelnová skříňka Vetlanda Bamboo 87x66x33 cm Koupelnová komoda Koupelnová polička se 3 policemi a 1 skříňkou s dvířky Koupelnový nábytek Natural
- Rychlost,spokojenost,
- Krásné
- Jednoduché
- Za dobrou cenu
- Kvalita výrobků WENKO
- Ještě hezčí než jsem předpokládala, vypadá skvěle.
- plní svůj účel
Ak furniture Závěsná Fin 60 cm bílá
Přidáno: 20. listopadu 2024
(naposledy upraveno 20. listopadu 2024)
Zakoupeno v Houseland.cz
- Nic.
Pěkná skříňka na zavěšení.
Skříňka vypadá hezky a působí kvalitně, šuplíky mají pomalý dojezd a to je fajn.
Kupoval jsem proto, že je celá sada: zrcadlová skříňka + umvavdlo se skříňkou + závěsná skříňka s košem na prádlo.
Skříňka vypadá hezky a působí kvalitně. Návod byl precizní, jen člověk musel vždy rozeznat správné části a vruty, nejsou nějak označeny.
Zrcadlová skříňka vypadá hezky a působí kvalitně, příjemné je pomalé zavírání. Návod byl precizní, jen člověk musel vždy rozeznat správné části a vruty, nejsou nějak označeny.
- Pro nezkušené kutily to nebylo jednoduché sestavit
- Super cena
- kvalita
- Skříňka je moc příjemná vzhledově, stabilní, uvítala jsem výškově nastavitelné nožičky
- Návod na montáž byl hůř přehledný, bez vrtačky jsem měla v některých částech docela problém, např, provrtání dvířek pro úchytku
- as described
- perfect fit for the washing machine
- spacious
- super cheap
- lot of screws to put in to asamble it
Složitá montáž
snadné sestavení, šikovný úložný regál